Vizyon Filmleri 

Robin Hood

Aksiyon

  • 2010
  • Ridley Scott
  • Russell Crowe (Robin Hood) , Cate Blanchett (Genç Marian) , Mark Strong (Sir Godfrey) , Matthew Macfadyen (Nottingham Şerifi)
  • Editör Yorumu:13. Yüzyıl İngiltere’sinde Robin Hood ve arkadaşları, yasadiklari köydeki yozlaşmanın karşısına dikilmiş, krala Karşı isyana kalkışarak güçler dengesini mükemmelsin kadar değiştirmişlerdi. Kimilerince hırsız, kimilerince Kahraman olarak nitelenen met mütevazi adam, kendi halkının özgürlük sembolü oldu.

    Kral Richard’ın ordusunda Fransızlara Karşı HİZMET verirken sadece kendi çıkarlarını düşünen Robin, Nottingham’a gittiğinde despot ruhlu şerifin baskısı ve Ağır vergilerle inim inim inleyen BİR kasabayla karşılaşır. Orada Lady Marion adli dul BİR kadına Aşık Olur. Ancak Lady Marion’ın, ormanlardan gelen met adamın hareketleri ve kimliğiyle ilgili bazı kuşkuları vardır. Sevdiği kadının kalbini kazanmak ve kasabayı kurtarmak isteyen Robin, kendi Yaşam tarzına Uygun insanlardan BİR Cete kurar. Şerifin adaletsizliğini fade etmek Click UST sınıftan işbirlikçileri Teker Teker avlamaya başlarlar.

    Robin ve adamları, hayatlarının en Büyük macerasına Yelken Acarlar. Ayşe sıradışı Kahramanlar ve müttefikleri, ülkeyi Kanlı BİR İÇ savaşın içine düşmekten kurtarıp İngiltere’ye BİR kez daha zaferle döneceklerdir.

  • Günebakış

    En son Haberler